top of page

Over Dorien

Devotion betekend 'toewijding' en de definitie van toewijding is: Het tonen van betrokkenheid van binnenuit. Dat is waar mijn bedrijf voor staat. Ik wil graag fotograferen waar ik blij van word. Daarom bied ik pakketten aan die mij dicht aan het hart staan. 

 

Mijn naam is Dorien Durieux, in 2021 ben ik getrouwd met mijn grote liefde en samen hebben wij een lieve en enthousiaste hond. Een van mijn passies is fotograferen. Naast fotograferen gaat mijn hart sneller kloppen van; liefde, de band tussen hond en baas, vriendschappen en mensen die hard werken aan hun eigen onderneming. Omdat dit de dingen zijn waar ik blij van word heb ik besloten dat dit de dingen zijn die ik met mijn passie wil vastleggen. Met mijn passie leg ik jouw passie vast.

 

Fotograferen is jaren lang mijn hobby geweest en in 2020 heb ik de stap gemaakt om mijzelf aan te bieden als fotograaf. Dit heb ik de eerste tijd gedaan onder de naam Snap&Shoot Zwolle maar ik merkte na 2 jaar dat de naam en visie van dit bedrijf niet meer bij mij paste door mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen heb ik besloten om met mijn fotografie bedrijf een nieuwe start te maken en zo is Devotion Fotografie ontstaan. Met dit bedrijf wil ik graag met mijn passie jouw/jullie passie, liefde of belangrijke moment vastleggen en ik kan niet wachten om dit te doen. Ontdek op deze website mijn aanbod & wanneer je een ander leuk idee hebt waarvoor je een fotograaf nodig hebt dan mag je altijd een berichtje doen en dan kan ik kijken of ik wat voor jou/jullie kan betekenen.

Dorien Durieux fotograaf Devotion Fotografie
bottom of page