top of page

Business shoot

Jij hebt je eigen bedrijf en hoe gaaf is het als wij er samen voor kunnen zorgen dat jouw bedrijf mooi in beeld gebracht kan worden. Je kan de foto's gebruiken voor onder andere je sociale media of bijvoorbeeld je website. We zorgen dat de beelden jouw/jullie visie en verhaal goed kunnen ondersteunen waardoor het echt een meerwaarde heeft voor jouw online presentatie.

Wanneer je mij een berichtje stuurt kunnen we samen gaan bedenken wie of wat we precies nodig hebben om jouw bedrijf in beeld te brengen. We bespreken onder andere de volgende dingen:

- Zijn er personen die op de foto gaan, zo ja hoeveel.

- Hoeveel foto's zou je willen.

- Wat is een geschikte locatie voor de shoot.

- Hoeveel tijd verwachten we ongeveer nodig te hebben.

- Wat is de sfeer die je wilt overbrengen door middel van de foto's. 

- Waar wil je de foto's voor gebruiken.

Aan de hand van dit gesprek en de wensen die jij hebt kan ik een offerte maken voor jou en kunnen we een plan gaan maken voor de shoot. Wil je meer informatie of een gesprek inplannen voor een zakelijke shoot dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Naast het laten fotograferen van jouw bedrijf  is het ook mogelijk om mij langs te laten komen om producten of gebeurtenissen van jouw bedrijf vast te laten leggen. Heb je vragen of ideeën neem contact met mij op dan bespreken we samen wat jouw wensen zijn en wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Samen komen we tot een plan en zorgen we ervoor dat er goeie foto's komen voor jouw bedrijf.

bottom of page