Personal branding

Jij hebt je eigen bedrijf en hoe gaaf is het als wij er samen voor kunnen zorgen dat jouw bedrijf mooi in beeld gebracht kan worden. Je kan de foto's gebruiken voor onder andere je sociale media of bijvoorbeeld je website. We zorgen dat de beelden jouw/jullie visie en verhaal goed kunnen ondersteunen waardoor het echt een meerwaarde heeft voor jouw online presentatie.

Inhoud 'Personal branding' pakket:

- Shoot voor een bedrijf inclusief 2* personen.

​- 30* digitale foto's naar keuze. Uit te kiezen uit een door mij samengestelde online gallerij.

- Samen opzoek naar een* geschikte mooie locatie voor de fotoshoot.

- De shoot duurt maximaal 1.5* uur. Je kunt er voor kiezen om binnen deze  tijd nog te wisselen van outfit maar dit hoeft niet.

- Voor de shoot de mogelijkheid om foto's ter inspiratie in te leveren zodat we samen de sfeer van de foto's kunnen bepalen.

*= Er zijn verschillende opties om toe te voegen aan dit pakket. Zo kan het zijn dat je extra personen op de foto wilt, meer tijd, meer foto's geleverd wilt hebben of je kan op meerdere locaties willen shooten  Dit is allemaal mogelijk, wanneer je contact met mij op neemt en je wensen aangeeft kan ik een offerte op maat maken voor je zodat we een personal branding shoot kunnen inplannen die helemaal bij jou past.

Kosten 'Personal branding' pakket:

€ 150,00 exclusief BTW.

Reiskosten €0.36 per kilometer vanaf 8262RH. 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Heb je na de bovenstaande informatie nog vragen of wil je dat ik met je mee denk om een idee uit te werken. Neem dan gerust contact met mij op!